Carpon

Haseup Saté

Haseup saté ngelun ka langit. Nepungan béntang anu baranang jeung bulan anu ngan sapotong. Sora jangkrik marengan. Katenjo ti kajauhan, cika-cika ting

No More Posts Available.

No more pages to load.